Background Image

Despre noi

image

Betty’s Dream Beauty

Profesionalism, tehnici performante de lucru, produse de inalta clasa, pasiune si…frumusete la superlativ! Acestea sunt caracteristicile noastre atunci cand vine vorba de conceptul Betty’s Dream Beauty.

Suntem convinsi ca frumusetea este un atuu important,poate una dintre cele mai de pret arme ale doamnelor, insa noi, prin indemanarea intregii echipe a salonului nostru suntem gata in orice clipa sa o slefuim intr-un mod absolut profesionist. Ne place sa credem ca fiecare specialist din cadrul Betty’s Dream Beauty este un adevarat artist, astfel cu toata increderea fiecare client in parte isi poate lasa imaginea cu incredere in mainile lor. 

image

Inca de la inceput ne-am propus sa venim mai ales in sprijinul doamnelor care isi doresc o schimbare de look. Sutele de cliente fericite ne arata astazi ca demersul nostru a fost intru-totul unul de succes!

Intr-un spatiu ce reflecta un ambient placut si modern, am creat o lume a frumosului intitulata sugestiv Betty’s Dream Beauty.Gama variata de servicii este creata astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor in materie de infrumusetare.La noi va puteti bucura de : coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica, machiaj professional, masaj terapeutic si masaj de relaxare.