Background Image

SERVICII

Coafura sau in general tunsoarea este cea care ne defineste trasaturile si ne contureaza in mod clar imaginea chipului. Fie ca vorbim despre un par lung si bogat sau un par scurt, ambele ne pot crea o imagine absolut impecabila daca sunt aranjate si ingrijite corespunzator.

Cea mai intima activitate din cadrul salonului nostru beneficiaza de un spatiu aparte, relaxant si luminos. Dupa ideea ca fiecare reprezentata a feminitatii trebuie sa poposeasca cel putin po data pe luna pe la salonul de infrumusetare pentru serviciile de cosmetica, ne-am dorit ca aici sa va puteti simti in largul dumneavoastra.

Ei bine, daca am amintit ca podoaba capilara descrie perfect cartea noastra de vizita, trebuie sa stim ca si mainile noastre vorbesc tacit despre statutul nostru si mai ales despre importanta pe care o acordam ingrijirii acestora.

O intalnire de afaceri importanta sau un eveniment special din viata noastra personala poate insemna o adevarata provocare pentru alegerea machiajului potrivit. In mod cert, cea mai buna alegere este ca acesta sa fie realizat de un make-up artist care va stii intodeauna sa ne puna in evidenta trasaturile fetei.

Masajul terapeutic este una dintre cele mai apreciate si eficiente tehnici in ceea ce priveste prezenta unor anumite afectiuni de tip locomotoriu. Acesta poarta de altfel si numele de masaj medical si consta de fapt in prelucrarea indelunga si manuala a tesuturilor moi avand ca scop stimularea vindecarii afectiunilor.

Cea mai placuta tehnica din sfera masajului este in mod absolut cea de relaxare. Ce poate fi mai benefic organismului nostru decat ca dupa zilele istovitoare la birou sa ne putem bucura de un masaj de relaxare? Realizat intr-un mod corect acesta poate imbunatati calitatea vietii noastre.